Наша Ряба продала 20 цифрових копій логотипу і вкладає кошти в соціальний проєкт для укріплення українських сімей

0

Компанія МХП продала 20 цифрових копій логотипу на найбільшій у світі криптовалютній біржі Binance. Кошти від аукціону будуть направлені на проведення фестивалю My Family Festival.

Про це повідомляє прес-служба холдингу.

Найдорожчим виявився логотип 2005 року. Його придбав користувач, який побажав залишитися невідомим, з ніком Olympus за 23 980 грн. Також серед покупців співачка MamaRika, відомий український кулінарний експерт та шеф-кухар Євген Клопотенко, шоумен Нікіта Добринін, дієтолог Світлана Фус, ведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Людмила Барбир, Тимур Мирошниченко та телеведуча Ірина Ванникова. Інші покупці побажали залишитися анонімними.

Усього під час аукціону було отримано 160 тисяч гривень до яких компанія МХП додасть 240 тисяч. Всі 400 тисяч гривень будуть передані громадській організації «Українська сімейна фундація», яка є партнером МХП вже не перший рік, і організовує активне та змістовне сімейне дозвілля, мотивує родини спілкуватися щиро й відкрито.

«Наша Ряба давно стала народним брендом. Це перша асоціація, коли говорять про куряче м’ясо, думають про смачний обід у родинному колі, святкові клопоти, спільне приготування страв. Наша Ряба допомагала зміцнювати сім’ї та збирала їх щодня за одним столом протягом 20 років. Тому продаж логотипів для інвестицій в цінність зміцнення родини — логічний крок», – зазначив Ігор Лещенко, заступник Голови правління з корпоративної соціальної відповідальності МХП.

Завдяки вирученим коштам на фестивалі My Family Festival, який відбудеться у Черкасах в Долині троянд 2-3 жовтня, встановлять 7 відкритих локацій, які символізуватимуть сімейні цінності. Волонтери та майстри проведуть лекторій живих сімейних історій, кулінарні майстер-класи, створять з учасниками дерево спогадів, розкажуть про планування сім’ї та залучать до командних ігор. Упродовж фестивалю буде оформлено 7 яскравих фотозон, 2 жовтня проведуть концерт, а 3-го — влаштують перегляд сімейного кіно.