Для української свинини відкрився ринок Сінгапуру

0

Уперше за довгий час відкрито доступ української свинини на іноземний ринок. Компетентний орган Республіки Сінгапур акредитував українське підприємство для експорту термічно обробленого/консервованого м’яса зі свинини та м’яса птиці.

Про це повідомляє прес-служба Держпродспоживслужби.

З переліком ухвалених українських підприємств для експорту до Сінгапуру можна ознайомитися за посиланням.

“Це перший крок для відкриття світового ринку для української свинини. Такого результату вдалося досягти завдяки плідній співпраці Держпродспоживслужби з Посольством України в Республіці Сінгапур та Міністерством закордонних справ України” –відзначили у відомстві.

Суб’єкти господарювання, які мають намір експортувати перероблені продукти зі свинини, а також м’яса птиці до Сінгапуру, можуть ознайомитися з вимогами та процедурами, які необхідно для цього здійснити, у рубриці «Вимоги кран світу».