«Міжнародна агропромислова торговельна виставка»: з новими силами до роботи!

0

Із 26 по 29 жовтня в Міжнародному Виставковому Центрі відбудеться 13-та міжнародна виставка сільськогосподарської техніки та обладнання «ІнтерАГРО 2020», на якій аграрії зможуть побачити останні розробки техніки та обладнання від світових та вітчизняних виробників. 

Про це повідомляє прес-служба Київського міжнародного контрактового ярмарку.

“У програмі «ІнтерАГРО 2020» будуть розглянуті всі проблеми цьогорічної весни, яка стала лакмусовим папірцем для аграріїв. Не тільки через коронавірус, а й через погодні умови та глобальні зміни клімату. Відсутність снігу взимку, дощів, обміління річок, посуха – ось головні фактори, що завдали їм значної шкоди” – йдеться в повідомленні.

За оцінками впливових експертів, найбільше від карантину, а саме від закриття ринків, постраждали малі фермери, які вирощують овочі та фрукти. Також пандемія відчутно вплинула на дистрибуцію та продаж техніки під час посівної. Коронавірус та карантинні обмеження вплинули на виробничий ланцюжок і логістику. А от постачальники агрохімії потрапили в перелік секторів, діяльність яких не підпала під обмеження. Тому вони працювали в звичному для себе режимі.