Реєстрація на 18-у Міжнародну конференцію “BLACK SEA GRAIN-2021” відкрита!

0

УкрАгроКонсалт радий повідомити, що реєстрація на 18-у Міжнародну конференцію “BLACK SEA GRAIN-2021” вже відкрита! Конференція відбудеться 14-15 квітня.

У 2021р. BLACK SEA GRAIN повертається в новому гібридному форматі.

На наших гостей чекатимуть насичена онлайн-програма за участю провідних світових експертів, а також живе спілкування і Нетворкінг Коктейль на терасі готелю ІнтерКонтиненталь.

Незважаючи на всі труднощі, з якими зіткнувся агробізнес протягом минулого року, ми всі йдемо вперед і чекаємо на нові зустрічі, можливості співпраці та розвитку.

Забронюйте місце в календарі, адже Ви точно захочете бути на BLACK SEA GRAIN-2021!

Більше деталей про формат участі і програмою конференції будуть доступні незабаром. Слідкуйте за оновленнями!

Реєстрація на конференцію доступна тут.

Міжнародна конференція “BLACK SEA GRAIN” – це місце зустрічі світових лідерів агробізнесу з 2004р.

Ця комунікаційна платформа надає 2 дні ексклюзивної аналітики агро ринку від світових експертів, обговорення глобальних макроекономічних і регіональних тенденцій, довгострокові прогнози на сировинних ринках, а також ефективне спілкування та контакти з учасниками з понад 50 країн світу.

Перебуваючи в самому серці Чорноморського регіону, конференція “Black Sea Grain” щороку об’єднує 700+ делегатів з понад 50 країн світу. Серед них – міжнародні виробники та переробники зернових та олійних культур, трейдери, агрохолдинги, банки та інвестиційні фонди, торгові біржі, представників уряду, галузевих асоціацій, логістичних, брокерських, страхових, сюрвеєрських, юридичних, консалтингових та інших компаній.

У разі питань щодо участі, будь ласка, звертайтеся:

conference@ukragroconsult.org