Нові дати EuroTier і EnergyDecentral

0

EuroTier і EnergyDecentral переносяться на 9-12 лютого 2021 року.

Про це повідомляє прес-служба DLG.

Організатор EuroTier і EnergyDecentral переніс терміни обох виставок, проведення яких було заплановано на 17-20 листопада на території виставкового комплексу р. Ганновер у Німеччині.

“Зважаючи на все ще нестійку ситуацію у світі, пов’язану з COVID-19, DLG, як організатор, не бачить можливості провести EuroTier і EnergyDecentral у відповідності з їх високим міжнародним статусом, що відповідає очікуванням учасників і відвідувачів” – йдеться в повідомленні.

Рішення про перенесення EuroTier і EnergyDecentral було прийнято при тісній взаємодії з членами Виставкових рад обох виставок.

«Ми з важким серцем перенесли терміни виставок EuroTier і EnergyDecentral. Однак обидві провідні в галузі виставки, будучи глобальним місцем зустрічей фахівців і керівників, відрізняються саме своїм міжнародним характером – як щодо учасників, так і відвідувачів. Вони надають майданчик для зустрічей представників всієї галузі, головна мета при цьому – особисте спілкування та обмін досвідом, – зазначає генеральний директор DLG Райнхард Грандке. – Ми впевнені, що, перенісши дату проведення на 9-12 лютого 2021 року, ми зможемо зберегти характер EuroTier і EnergyDecentral як провідних у світі виставок та забезпечити учасникам і відвідувачам необхідну їм надійність планування».

Відвідувачам буде запропоновано велика виставкова й ділова програма на актуальні теми світового тваринництва й децентралізованого енергопостачання.

Актуальну інформацію про обидві виставки можна знайти на сайтах: www.eurotier.com і www.energy-decentral.com.