За тиждень українські фермери отримали 43 млн гривень

0

У рамках програми “Доступні кредити 5-7-9%” протягом минулого тижня українські банки надали 62 кредити на 43 млн грн. Попри пандемію, з лютого в український бізнес було інвестовано 339 млн грн. У межах даної програми банки видали підприємцям 546 позик. 

Про це повідомляє прес-служба Мінекономіки.

На минулому тижні видали кредит для розвитку стартапу. Крім того, було видано перший кредит під гарантію Фонду розвитку підприємництва. Обидві позики підприємці оформили в Укргазбанку.

Cкористатися підтримкою Програми «Доступні кредити 5-7-9%» можуть клієнти Укргазбанк, Ощадбанк, Приватбанк, Укрексімбанк, Банк Львів, Банк ПУМБ, Банк Альянс, Райффайзен Аваль, ТАС Комбанк, Банк «Восток», Кредо Банк і ГЛОБУС БАНК.

Нагадаємо, Уряд підвищив ліміт доступного кредиту під 5-7-9% з 1,5 млн грн до 3 млн грн та розширив інвестиційні цілі, на які підприємець може отримати позику в межах Програми. Також її було доповнено антикризовим пакетом для підтримки мікро–та малого бізнесу на час дії карантинних заходів введених урядом для подолання в Україні пандемії Covid-19.