USAID оголошує грант для підтримки елеваторних господарств

0

Асоціація елеваторів України запрошує елеваторні підприємства брати участь у конкурсі на одержання субгранту для реалізації проекту «Підтримка ММСП зернового напрямку в збільшенні потужностей зберігання та сушки зерна», який реалізовує Агентство США із міжнародного розвитку.

Програма субгранту буде спрямована на розширення доступу мікро-, малих та середніх підприємств (ММСП) до послуг з доробки, сушіння та зберігання зерна на елеваторах з метою збільшення обсягів та часу зберігання зернових та технічних культур, посилення стійкості бізнесу та покращення продовольчої безпеки в Україні.  Діяльність даного запиту включає всю територію України за виключенням тимчасово окупованих територій.

USAID проведе передзаявочний онлайн семінар 27 грудня 2022 року з 11:00 до 13:00 години за Київським часом. Щоб підтвердти свою участь, необхідно надіслати ім’я учасника, назву організації, електронну адресу учасника та його номер телефону до 23 грудня 2022 року на адресу agro.subawards@chemonics.com з посиланням на РПЗ-05.

Заявки (технічну пропозицію, бюджет і супровідні документи) слід подавати в електронному форматі на адресу agro.subawards@chemonics.com з посиланням на PПЗ-05. Заявки першого етапу повинні бути подані не пізніше 18:00 за Київським часом 25 січня 2023 року.

Більше про умови та завдання гранту за посиланням.