Раді представити вам цікавий захід у царині агроіндустрії, який відбудеться зовсім скоро в Італії (м. Болонья)

0

Міжнародна виставка сільськогосподарської техніки EIMA International (відбудеться у Болоньї з 19 по 23 жовтня) продемонструє найсучасніші агротехнічні рішення, «розумні» засоби, які покликані допомогти людині в захисті планети від кліматичних змін.

Раді представити вам цікавий захід у царині агроіндустрії, який відбудеться зовсім скоро в Італії (м. Болонья)

EIMA International розділена на 14 галузей спеціалізації, а в її рамках відбудуться ще п’ять тематичних виставок, зокрема EIMA Digital, присвячена електронним, комп’ютерним та супутниковим системам, що їх успішно застосовують на сільськогосподарській техніці й обладнанні.Раді представити вам цікавий захід у царині агроіндустрії, який відбудеться зовсім скоро в Італії (м. Болонья)

Що стосується новинок агротехнічної промисловості, на виставці EIMA в Болоньї буде представлено надвисокотехнологічне обладнання, яке може виконувати будь-які операції з хірургічною точністю, одночасно захищаючи екосистему. Керовані штучним інтелектом, вони можуть працювати автономно і «бачити» набагато більше в цій галузі, ніж око експерта. Також на заході з офіційним візитом перебуватимуть представники AEF (міжнародна асоціація експертів у галузі цифрових систем у сільському господарстві), які й оцінюватимуть новинки виставки.