Made in Ukraine: блокчейн-технології відкривають українським виробникам ринок Сінгапуру

0

Глобальна блокчейн-компанія Ambrosus і провідний сінгапурський бізнес-акселератор Business Engineers Asia (BEA) допоможуть перспективним українським FMCG-виробникам вийти на ринок Сінгапуру.

Про це повідомляють в агенції 42DM.

Ініціатива охоплює повний набір послуг з експорту товарів. Великою конкурентною перевагою для брендів стануть докази походження товарів, збережені у загальнодоступному блокчейні Ambrosus.

У межах програми «Найкраще з України», присвяченій 30-й річниці незалежності, до 30 українських підприємств-виробників FMCG-товарів отримають змогу вийти на ринок Сінгапуру та потенційно інших країн ASEAN (Асоціації держав Південно-Східної Азії) з мінімальними ризиками.

Програма охоплює повний набір послуг з експорту товарів: підбір портфоліо, перевезення, проходження митниці, зберігання у країні імпорту, лістинг на провідних онлайн-майданчиках та маркетингову підтримку. Зокрема, виробники матимуть власного представника у Сінгапурі. Платити потрібно буде лише за логістичні послуги та зберігання товарів на складі. Більш того, організатори програми гарантують викупити всю непродану тестову продукцію, якщо така буде.

Блокчейн Ambrosus надасть підприємцям докази походження їхніх товарів, зашифровані у QR-коді на пакуванні. Відсканувавши QR-код, покупці зможуть побачити актуальну інформацію про бренд (сайт, локацію та фотографії виробництва), сертифікат якості товару та партії, звідки товар прибув, і які точки пройшов на своєму шляху. Це стане великою конкурентною перевагою для української продукції на ринку Сінгапуру.

Податись на участь у програмі можуть будь-які FMCG-бренди споживчих товарів, чиї товари можуть зберігатись на складі тривалий час. Ключовий критерій відбору — потенційна привабливість для ринку Сінгапуру. У програмі вже беруть участь такі українські бренди як Верес, Yaro, Street soup, Tiziano, Newton’s apple chips.

Завдяки подібній програмі на ринок Сінгапуру вже успішно виходять FMCG-виробники з Польщі, Італії та Мексики.

За більш детальною інформацією щодо участі у програмі звертайтеся до Олексія Дронова, Business Development Director (Business Engineers Ukraine) alexey@businessengineers.com.sg.