Визначено основні перваги автопілотів від FJ Dynamics

0

Системи автопілотів для сільського господарства від однієї з найпрогресивніших IT компаній Китаю FJ Dynamics уже доступні до продажу в DroneUA.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Дана система дозволяє використовувати техніку ефективніше, ніж це було раніше. При цьому не важливо, наскільки досконала й сучасна ця техніка. Підрулювач підходить для різноманітних видів самохідних сільськогосподарських машин, призначених для оранки, посадки, живлення, обприскування.

Переваги FJ Dynamics:

  • Працює в будь-який час, погоду й у будь-якому місці
  • Забезпечує контроль виконаних робіт
  • Знижує витрати на ЗЗР і ПММ
  • Найбільш доступне рішення на ринку
  • Поставляється відразу з РТК сигналом

“Часто ми бачимо в полях проблеми, коли техніка допускає пропуски, недосіви, пересіви. Коли нераціонально використовується земельний банк, а окремі ділянки поля не обробляються через те, що техніка збилася зі свого курсу. У результаті цього фермер втрачає прибуток. Підрулювач та система автопілоту дає змогу підтримувати ідеально рівні треки під час обробки поля й дозволяє працювати більш ефективно” – коментує співзасновник DroneUA Валерій Яковенко.

Рівень точності автопілоту складає до 2,5 см. при середній швидкості 0,8-15 км/год. Завдяки функції інерціальних сенсорів система автоматичного водіння обчислює фактичне положення техніки й таким чином зводить до мінімуму пропуски та перекриття в районах зі схилами та нерівностями.

Режим автоматичного розвороту дає змогу розвертатися без будь-якої ручної роботи.

Крім цього, рішення FJ Dynamics не вимагає багато часу для установки. Вам потрібно менше 2 годин, щоб повністю встановити автопілот.

У комплект входить:

  1. Двуантенна система – дозволяє рухатися на автопілоті при малих швидкостях: від 0.8 км/год
  2. Магнітний датчик – вимірює кут повороту коліс
  3. Електропривід – інверторний безщітковий мотор з обертальним моментом 10 нм, здатний повернути навіть дуже туге кермо.
  4. Інерційний модуль (IMU) – дозволяє навігації працювати максимально точно
  5. Навігаційний дисплей – сенсорний дисплей з діагоналлю 25.7 см; оперативна пам’ять 2 ГБ, внутрішня пам’ять 8 ГБ; працює в різних температурних режимах: від -30 до +70; клас захисту IP65.

Як уже згадувалося, система поставляється на ринок з уже перед встановленою підпискою на високоточний РТК-сигнал, забезпечуючи ще вищу точність. За бажання Ви можете заповнити комплектацію системи своєю власною базовою станцією РТК.

Застосування автопілотів FJ Dynamics допомогає аграріям зменшити витрати і збільшити дохід, а варіативність різних модифікацій робить технології доступними для найменших українських сільгоспвиробників. Дане рішення дає змогу максимально використовувати кожний квадратний метр поля й дозволяє операторам техніки працювати ще з більшою продуктивністю.