AGRITECHNICA 2021: «Green Efficiency – inspired by solutions»

0

 Із 14 по 21 листопада 2021 року в Ганновері відбудеться найбільша у світі виставка сільськогосподарської техніки AGRITECHNICA.

На додаток до експозиції в павільйонах виставкового центру в Ганновері найбільша у світі виставка сільгосптехніки пропонує в наступному році експонентам та відвідувачам платформу «AGRITECHNICA digital», яка об’єднає живе відвідування виставки з інноваційної цифровою інформацією та бізнес-контактами в онлайн-форматі. Цифрова платформа почне роботу в травні 2021 року.

DLG, як професійна міжнародна асоціація сільського господарства і продовольства, пропонує обмін професійним досвідом і знаннями між сільгоспвиробниками різних країн світу і є джерелом рішень актуальних питань галузі.

Уперше експоненти AGRITECHNICA зможуть приєднатися до міжнародної аудиторії DLG в онлайн-форматі вже за кілька місяців до того, як почнеться виставка. Це дозволить оптимально використовувати можливості охоплення цільових контактів. Експоненти зможуть розмістити власні ділові заходи на платформі «AGRITECHNICA digital», звернути увагу на свої продукти та інновації або скористатися зручними опціями для контакту з відвідувачами і експонентами виставки, а також планування і включення в діловій календар заходів і переговорів з клієнтами та партнерами.

«Зелена ефективність – натхненна рішеннями» («Green Efficiency – inspired by solutions») – такий лейтмотив матиме виставка AGRITECHNICA в наступному році.

Таким чином, подія акцентує увагу на головному: ініціювати пошук нових рішень, як на самій виставці в Ганновері, так і на онлайн-платформі «AGRITECHNICA digital», для орієнтованих на майбутнє аграріїв спільно з партнерами зі сфер техніки, засобів виробництва і послуг.

Необхідно визначити комплексні методи землеробства і можливості їх застосування на практиці у взаємодії з усіма партнерами технологічного ланцюжка. При цьому вирішити важливу задачу для майбутнього аграрної галузі – оптимізувати інтенсивність технологій і забезпечити економію коштів виробництва при одночасному підвищенні продуктивності і збереження навколишнього середовища. Головне питання: яким чином сільське господарство може виробляти продовольство, корми, сировину та енергію з максимальною екологічною ефективністю?

Реєстрація експонентів починається з 15 листопада 2020 року. Закінчення реєстрації – 1 лютого 2021 року.