Прибутковість KSG Agro у свинарстві зросла в 6 разів

0

У першому півріччі 2020 року прибутковість KSG Agro в сегменті свинарства зросла в 6 разів у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. 

Про це повідомляє прес-служба агрохолдингу.

За перші шість місяців 2020 року дохід компанії в сегменті свинарства склав 885 тис. дол. проти 139 тис. дол. у 2019 році. Валовий дохід за цей же період зріс на 16,6% – до 4 млн.323 тис. дол. (3 млн. 707 тис. дол. за перше півріччя 2019 року).

«Наш агрохолдинг має конкурентну перевагу, яка допомагає нам збільшувати прибутковість навіть в досить складний для бізнесу карантинний період, – зазначив голова Ради директорів агрохолдингу KSG Agro Сергій Касьянов. – Ми виробляємо свиней однієї з кращих у світі – датської генетики, які в умовах скорочення свинячого  поголів’я в Україні через АЧС, користуються незмінно високим попитом.  Крім того, ми продовжуємо інвестувати в якісну генетику, що важливо не лише для наших споживачів, а й для українського тваринництва в цілому.  З цією метою ми продовжуємо інвестувати в модернізацію та розвиток свинарського виробництва».

Пан Сергій нагадав, що, незважаючи на складний період, у липні нинішнього року на свинокомплексі в Ниві Трудовій було завершено модернізацію (де-факто – будівництво) цеху відгодівлі на свинокомплексі в с. Нива Трудова (Дніпропетровська область). Створення додаткового відгодівельного цеху дозволить свинокомплексу отримати сучасне виробниче приміщення на 2340 голів для відгодовування свиней – поросят від 30 кг та свиней забійної кондиції до 100-110 кг, додав він.

Окрім цього, на жовтень заплановане введення в дію додаткового маточника, який поліпшить умови утримання свиноматок на свинокомплексі та дасть можливість збільшити виробництво поросят і їх характеристики. Маточник розрахований на 360 голів.