Krone з новим модельним рядом для гірських районів

0

Krone презентує дві нові фронтальні косарки EasyCut для гірських районів, які спеціально виготовлені для скошування трав на крутих схилах під назвою «Highland».

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Пропонують дві нові фронтальні косарки: EasyCut F 280 Highland (шириною захвату 2,73 м) та EasyCut F 320 Highland (3,16 м). Характерною відмінністю цих машин є безпосереднє кріплення до механізму навіски трактора без застосування триточкової навіски типу Weiste. Завдяки невеликій відстані між косаркою та переднім мостом трактора вдалося досягти якіснішого копіювання контурів. Оптимальне розподілення ваги машини й міцна конструкція рами забезпечують низький центр ваги.

Також у цих машин є серійний механізм бокового зміщення, яким можна керувати з кабіни трактора за допомогою гідравліки. За прямого розташування карданного вала амплітуда зміщення становить 30 см (15 см вліво та 15 см вправо). Таким чином можна досягти ідеального скошування навіть у разі зміщення на схилах та під час експлуатації тракторів на подвоєних шинах. Крім того, приводна магістраль на ділянці від трактора до машини не піддається навантаженням і спрацюванню, завдяки чому збільшується термін роботи машини в цілому, оскільки центральний редуктор не змінює свого розташування.

Навішування косарок серії Highland по центру ваги забезпечує відмінне копіювання поверхні ґрунту в поперечному напрямку та максимальну амплітуду маятникових коливань. У якості опції пропонують також розвантажувальні пружини великого розміру.

Косарку можна агрегатувати з невеликими гірськими тракторами максимальною потужністю до 120 к.с.