У пріоритеті продуктивність – HORSCH представляє Taro HD і SL з нового модельного ряду

0

HORSCH представив Taro HD і SL з нового модельного ряду.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

“Нові машини Taro – це комбінація сівалки з робочою шириною 6 м і навісного бункера HORSCH Partner для передньої 3-точ. навіски трактора” – зазначають у HORSCH.

Taro 6 HD оснащена колісним ґрунтоущільнювачем і висіваючими сошниками PowerDisc. Колісний ґрунтоущільнювач служить для вирівнювання й рівномірного ущільнення посівного ложа перед сошниками. Потужні сошники PowerDisc гарантують надійне закладання насіння культури в найскладніших умовах. Маневреність Taro дозволяє їй показувати високу продуктивність на полях зі складним рельєфом і геометрією. Навісні передні бункери HORSCH Partner об’ємом 1600 або 2200 л забезпечують відмінне баластування трактора. Соло-посів особливо рекомендований у вологі роки, коли використання комбінованих посівних комплексів ускладнене.

У пріоритеті продуктивність - HORSCH представляє Taro HD і SL з нового модельного ряду

Уже цієї осені модельний ряд Taro буде доповнено новою моделлю Taro SL, яка має каток RollFlex і висіваючі сошники TurboDisc 3-го покоління. Варто відзначити малу власну вагу цієї 6 м-машини (бл. 3000 кг) і велику різноманітність у виборі ширини міжрядь: 12,5 см, 15 см, 25 см і 30 см. Опціональне обладнання в поєднанні з електричними заслонками HORSCH Partner дозволяють одним натисканням кнопки змінювати ширину міжрядь з 12,5 см (15 см) на 25 см (30 см).

Як вважають у компанії, особливий інтерес Taro 6 SL представляє для господарств, які практикують механічну боротьбу з бур’янами. Наприклад, на схилових полях посів може здійснюватися з міжряддями 12,5 см з подальшим боронуванням, а на рівнині – 25 см з наступним повноцінним міжрядним обробітком.

Крім того, використання Taro 6 SL оптимально не тільки в комбінації з Transformer 12 VF. Усі машини модельного ряду Taro маневрені, гнучкі й різноманітні у використанні.