Успішний старт нових моделей HORSCH Maestro

0

У цьому році HORSCH успішно впровадив новий вакуумний дозатор AirVac для машин Maestro. Із 2021 року  планується  доповнити портфель продуктів в цьому сегменті машинами з новим типом дозатора надлишкового тиску AirSpeed, який зараз проходить останній етап виробничих випробувань.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

На даний момент дозатори відмінно себе показали як з технічного, так і з агрономічного боку – точність дозування, якість загортання насіння новими машинами й експлуатаційний комфорт. У дозаторах ві відсутнє регулювання скидача насіння, а перехід з однієї культури на іншу досить простий. Маючи у своєму розпорядженні два різних типи дозаторів (вакуумний і надлишкового тиску), HORSCH є визнаним законодавцем мод у сегменті машин для пунктирного посіву. Компанія пропонує клієнтам увесь спектр індивідуальних рішень для самих специфічних умов. Більше того, деякі з побажань клієнтів уже будуть втілені в машинах випуску 2021 року, старт виробництва яких розпочнеться восени цього року.

Як повідомляють, наступного року з’явиться ціла серія новинок. Унаслідок використання нового дозатора AirSpeed, ​​модельний ряд Maestro SW буде поділений на дві категорії: SV з дозатором AirVac (V) і SX з дозатором AirSpeed ​​(X). Робоча ширина машин буде від 9 до 18 м з 12-36 рядами. Як і раніше, з Maestro 24.70/75 і 36.45/50 буде пропонуватися центральний двокамерний бункер з 7000 л для добрив і 2000 л для насіння з подачею насіння «на вимогу».

Для менших машин, з робочою шириною 9-12 м, буде запропонована нова конструкція двохсекційного бункера загальним обсягом 8000 л. Тут також буде використана система Main-Tank Supply (MTS) для пневматичної подачі насіння до кожної висіваючою секції. Центральний бункер в поєднанні з великою робочою шириною машин дозволяє на практиці домагатися значного підвищення продуктивності посіву, зазначають у компанії.

У машин з шириною захвату до 6 м збережеться компактний дизайн моделей Maestro CV і CX. Продумана ергономіка ійвикористання перевірених часом компонентів HORSCH забезпечують високий рівень контролю та комфорту керування машинами. Для моделей CV/CX також заплановані подальші додаткові опції.

З новими типами дозаторів і великим набором індивідуальних опцій, компанія значно зміцнює свої позиції в сегменті машин для пунктирного посіву.