Створено перший в Україні органічний експортний альянс

0

ГС «Органічна Україна» за підтримки програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» у партнерстві з «Офісом з просування експорту України» створила перший в Україні органічний експортний альянс для спільного пошуку нового ринку продажів зернової продукції з доданою вартістю – Organic Ukraine Business Hub CEREALS.

Про це повідомляє прес-служба ГС «Органічна Україна», пише agronews.ua.

Зазначається, що на першому етапі альянс шукатиме новий ринок для українських органічних круп і пластівців, а також вибудує стратегію входження на цей ринок. У свою чергу на другому етапі це дасть можливість знайти потенційних покупців, встановити з ними партнерські відносини та почати здійснювати поставки вже переробленої в Україні продукції на новий цільовий ринок.

Кінцевою метою бізнес-хабу є збільшення прибутків компаній-учасників та сприяння їх конкурентоспроможності.

«Об’єднавши зусилля, українські виробники можуть представити набагато ширший асортимент органічних круп та пластівців на зовнішніх ринках. І цей альянс дає позиціонування спільної асортиментної пропозиції», – пояснюють у ГС «Органічна Україна».

Нині до альянсу входять шість експортоорієнтованих підприємств: ТОВ «Агрофірма «Поле», ПП «Галекс-Агро», ТОВ «Кварк», ТОВ «Органік Оригінал», ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів», ТОВ «Фірма «Діамант ЛТД».