Українським експортерам відкрився ринок Сінгапуру

0

Українські виробники термічно оброблених продуктів з м’яса птиці, свинини та яєць зможуть експортувати свою продукцію в Республіку Сінгапур. Відповідне рішення ухвалило Державне агентство Сінгапуру з питань харчових продуктів.

Про це повідомляє UkraineFood.org.

«Будь-які кризи приносять також і нові можливості. Доступ українських товарів на ринок Сінгапуру допоможе нашим підприємцям нарощувати експорт попри коронавірусну кризу», — заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

За його словами, глобальні ринки та ланцюги постачання товарів нині трансформуються через пандемію, тож Україні треба використати зміни на власну користь. Насамперед, розкрити прихований потенціал експорту на ринки країн Азії.

Детальні роз’яснення щодо умов експорту до Сінгапуру можна отримати в Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Українським експортерам, які бажають використати нові можливості, необхідно заповнити анкету українського експортера від Посольства України в Республіці Сінгапур (стосується виключно експорту українських товарів на ринки країн АСЕАН: Брунею, В’єтнаму, Індонезії, Камбоджі, Лаосу, Малайзії, М’янми, Філіппін, Сінгапуру, Таїланду).

“МЗС України разом з вітчизняними експортерами і надалі відкриватиме нові можливості для українських товарів на ринках Сінгапуру та країн АСЕАН», — наголосив міністр.