Corteva Agriscience забезпечила медичним обладнанням Полтавську обласну клінічну лікарню

0

Міжнародна науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience виділила грант благодійній організації «Світло надії» для закупівлі медичного обладнання, необхідного для лікування пацієнтів в Полтавській обласній клінічній лікарні імені М.В. Скліфосовського Полтавської обласної ради.

Про це повідомляє прес-служба Corteva.

Полтавська обласна клінічна лікарня є провідним закладом надання високоспеціалізованої та спеціалізованої стаціонарної медичної допомоги населенню Полтавської області. За фінансування Corteva БО «Світло надії» закупило для лікарні комплект портативної ультразвукової системи діагностики, захисне обладнання на час проведення рентген-досліджень та інше необхідне медичне устаткування.

Corteva Agriscience забезпечила медичним обладнанням Полтавську обласну клінічну лікарню

«Колектив нашої лікарні висловлює слова безмежної вдячності Corteva Agriscience за надання гуманітарної допомоги та придбання імпортованого медичного обладнання, яке вже активно застосовується в лікування пацієнтів та дозволило вагомо покращити його якість. Такі компанії, як Corteva, заслуговують на велику шану, оскільки не просто допомагають українцям, а й не погоджуються миритися з країною-агресором, підтримуючи фінансово її економіку», − говорить головний лікар Полтавської обласної лікарні Григорій Оксак.

Corteva Agriscience забезпечила медичним обладнанням Полтавську обласну клінічну лікарню

З початку широкомасштабного військового вторгнення росії на територію України Corteva активно займається допомогою постраждалим та евакуйованим особам, піклуючись про безпеку життя та продовольчу безпеку, та виділяє фінансування благодійним та гуманітарним проєктам, які спрямовані на допомогу незахищеним верствам суспільства та забезпечення потреб українців в медикаментах та медичному обладнанні, їжі та відновлення фермерства. Компанія переконана, що повага до людського життя є найвищою цінністю, і чи не єдина з глобальних виробників насіння та засобів захисту рослин залишила ринки росії та білорусі.

«Corteva Agriscience прагне допомогти тим, хто потребує цього, вважаючи це своїм соціальним зобов’язанням. З початку повномасштабної війни така підтримка суттєво зросла і одним з її основних напрямків є допомога медичним закладам, які рятують життя людей. Сучасне обладнання та медикаменти у поєднанні із професіоналізмом та самовідданістю медиків допомагають значно покращити ефективність лікування і, як результат, врятувати багатьох українців», − говорить Анастасія Шейко, керівник юридичного відділу Corteva Agriscience, координатор соціального проєкту. Компанія підтримує ті локальні ініціативи, запропоновані українськими співробітниками, які на місцях знають про необхідність допомоги конкретним фондам, і це допомагає Corteva адресно спрямовувати фінансування. Всього компанія виділила на підтримку українців понад 60 мільйонів гривень і прагне продовжувати підтримувати людей вразливих категорій.