Всесвітня продовольча програма розширюватиму співпрацю з Україною

0

Всесвітня продовольча програма буде нарощувати співпрацю з Україною у 2023 році.

Про це розповів заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Башлик за результатами перемовин із регіональною директоркою World Food Programme Корін Флейшер та директором ВПП ООН в Україні Метью Голлінгвортом.

«Представники World Food Programme запевнили нас, що вони готові розширювати співпрацю з Україною в цьому році. Хочу наголосити, що співробітництво буде спрямовано не тільки на нарощування гуманітарної допомоги та їхньої безпосередньої участі в програмі Grain from Ukraine, а також у допомозі розмінування територій. Особливо йдеться про малі фермерські господарства, які не мають коштів зробити це самостійно», – зазначив Башлик.

Він додав, що Мінагрополітики вдячне World Food Programme за участь в продовольчій ініціативі Президента України Grain from Ukraine.

«World Food Programme є нашими основними партнерами в цьому проекті і ми спільно продовжуватимемо та розширюватимемо цю програму, аби допомогти нужденним країнам зміцнювати їхню продовольчу безпеку», – наголосив заступник Міністра Мінагрополітики.