Триває набір на стипендіальний магістерський курс з безпеки та якості харчової продукції від ФАО

0

Зараз проводиться прийом заявок на участь у стипендіальній програмі ФАО та Уряду Угорщини. Дворічна стипендіальна програма фінансує навчання перспективних студентів із країн та країн із середнім рівнем доходу в магістратурі за спеціальністю «Забезпечення безпеки та якості харчової продукції».

Про це повідомляє прес-служба ФАО.

Стипендіальна програма ФАО, спонсорована Угорщиною вже чотирнадцятий рік поспіль, пропонує молодим спеціалістам можливість розширити та поглибити свої знання. Зараховані для участі у програмі студенти навчатимуться у Угорському університеті сільського господарства та природничих наук у Будапешті.

Програма покриває витрати на оформлення заяви та навчання, користування основними навчальними матеріалами, проживання у гуртожитку, витрати на проживання та медичну страховку.

Останній термін подання заяв для участі у програмі навчання, яка розпочинається восени 2022 року – 28 лютого 2022 року.

На сьогоднішній день у стипендіальній програмі ФАО та Уряду Угорщини взяли участь понад 380 студентів. Після повернення на батьківщину вони матимуть більше шансів на ринку праці. Вони також мають доступ до глобальної професійної мережі: своїх колег-вчених та професорів.

Громадяни таких країн, які також проживають у цих країнах, мають право претендувати на участь у стипендіальній програмі: Азербайджан, Албанія, Алжир, Ангола, Вірменія, Афганістан, Бангладеш, Білорусь, Боснія та Герцеговина, Буркіна-Фасо, В’єтнам, Гана, Гамбія, Грузія, Єгипет, Йорданія, Ємен, Казахстан, Камбоджа, Кенія, Косово1, Киргизстан, Ла Мадагаскар, Малі, Монголія, М’янма, Намібія, Нігерія, Палестина, Республіка Кабо-Верде, Республіка Молдова, Північна Корея, Північна Македонія, Сербія, Сомалі, Судан, Таджикистан, Туркменістан, Уганда, Узбекистан, Україна, Філіп Ефіопія, Південний Судан.

Щоб подати заявку, заповніть формуляр за посиланням: https://bit.ly/32UfekI