«Байєр» запрошує українських дослідників представити нові сполуки для захисту рослин в рамках нової програми Testing4Ag

0

Компанія «Байєр» оголосила про запуск Testing4Ag, нової програми, яка дозволяє вченим-дослідникам з усього світу надавати «Байєр» нові хімічні речовини для тестування в надії виявити потенційно нові способи боротьби з грибковими захворюваннями, комахами-шкідниками і бур’янами.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Testing4Ag є частиною партнерського підходу «Байєр» до розвитку та інновацій Open4Ag і спрямована на розробку новітнього покоління засобів захисту рослин, які безпечно і стійко задовольняють мінливі потреби виробників.

«Компанія «Байєр» є лідером в області сільськогосподарських досліджень і розробок, ми прагнемо створити майбутнє сільського господарства, пропонуючи інноваційні та стійкі рішення проблем, з якими фермери стикаються сьогодні і зіткнуться завтра», – заявив керівник відділу досліджень і розробок підрозділу Crop Science компанії «Байєр» Боб Райтер. – «Testing4Ag об’єднає перетворюючі ідеї дослідників-першопрохідців зі знаннями, експертними думками та ресурсами «Байєр» без переходу прав на інтелектуальну власність від учасників до компанії».

Testing4Ag здійснюється в партнерстві з Halo і допоможе вченим дізнатися більше про власні з’єднання завдяки тестуванню і прозорим результатам. Представлені сполуки будуть оцінювати за допомогою сучасних біологічних випробувань проти широкого спектру патогенів рослин, видів бур’янів, комах-шкідників та нематод та/або переносників. Результати тестування будуть передані безпосередньо учасникам, які зможуть вільно використовувати їх у подальших дослідженнях. В рамках подальшого прагнення до відкритих інновацій Дослідники та їх установи збережуть всі права на потенційну інтелектуальну власність, створену в рамках програми Testing4Ag.

«Testing4Ag — амбітна програма, тому що розробка засобів захисту рослин, які допоможуть фермерам нагодувати світ в умовах зміни клімату при подальшому зниженні впливу сільського господарства на навколишнє середовище, вже є амбітною метою, – прокоментував керівник відділу малих молекул підрозділу Crop Science компанії «Байєр» Рейчел Рама. – «Окремі дослідники, університети, навіть невеликі стартапи можуть допомогти доповнити наше розуміння рішень найбільш важливих проблем, що стоять перед сільським господарством в даний час. Ми запрошуємо їх взяти участь у Testing4Ag».

Щоб дізнатися більше про Testing4Ag або подати матеріал на розгляд, відвідайте www.Testing4Ag.com. Матеріали повинні бути отримані до 31 Березня 2022 року, щоб бути прийнятими до розгляду.