«Контінентал» провів масштабний День поля

0

«Контінентал Фармерз Груп» провела День поля «Як заробити додаткові $100 з гектара: час рахувати».

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Захід організували спільно з Львівським національним аграрним університетом. Він об’єднав партнерів Компанії, сільськогосподарських виробників, фермерів, представників влади, а також молодь, яка має намір працювати в аграрній сфері. День поля в такому форматі Компанія проводить уже втретє. Для «Контінентал» ця подія – передусім платформа для спілкування та обміну досвідом, а також чудова нагода зміцнити партнерські відносини.

«Контінентал» провів масштабний День поля

Генеральний директор «Контінентал» Георг фон Нолкен підкреслив, що проведення таких днів поля сприяє не тільки підвищенню професійного рівня фахівців Компанії, але й розвитку сільського господарства в Україні загалом.

«Сьогоднішній День поля – це спеціалізований майданчик, де агровиробники можуть спілкуватися й обмінюватися досвідом, розширити свої знання у виробничих питаннях, спільно шукати нестандартні рішення і нові підходи. Наших колег у сільському господарстві ми вважаємо партнерами, і сьогодні ми презентували проект “Континент інновацій”, через який маємо намір реалізовувати нашу філософію відкритого партнерства. “Контінентал” готовий ділитися своїми виробничими технологіями і напрацюваннями, проводити спільні дослідження і досліди», – прокоментував Георг фон Нолкен.

«Контінентал» провів масштабний День поля

З презентаціями та доповідями на Дні поля виступили запрошені експерти: доктор сільськогосподарських наук, професор, експерт з рослинництва Володимир Лихочвор, доктор фізико-математичних наук, професор, експерт з метеорології Вазіра Мартазінова, а також спеціальний гість заходу Міхаель Хорш. Відеозаписи виступів найближчим часом буде опубліковано на Facebook-сторінці «Контінентал».