Офіційне відкриття центру валідації Krone

0

21 вересня 2021 року під час невеликих урочистих зборів компанія Krone офіційно відкрила центр поточного контролю Future Lab у Лінгені.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Бернард Кроне, голова наглядової ради групи компаній Krone, вітав сусідів по промисловому парку в Лінгені, представників будівельних компаній, які брали участь у зведенні центру валідації, а також обер-бургомістра Лінгнену Дітера Кроне і, звісно, майже 30 співробітників Future Lab.

«Після місяців очікування через коронавірус ми дуже раді можливості бачити вас у Krone Future Lab. Тут представлена абсолютно нова технологія валідації, яка увібрала в себе всі останні досягнення світової науки й техніки, з якою ми тепер можемо ґрунтовно перевіряти машини і причіпну техніку Krone, а також окремі компоненти, які ми отримуємо від постачальників, перш ніж вони будуть встановлені на наших виробах. Точне підтвердження терміну служби та працездатності має вирішальне значення для подальшої оптимізації якості нашої продукції і, таким чином, є важливим внеском у задоволення потреб клієнтів. Крім того, на цьому виробничому майданчику є хороші можливості для контролю таких функцій, як, наприклад, автономне водіння», – такими словами привітав гостей заходу пан Бернард.

Future Lab має в своєму розпорядженні три великі стенди, два з яких призначені для випробування сервогідравліки і один – для перевірки продуктивності. Такі варіанти тестування доповнюють стенди для випробувань різних компонентів та вузлів. Поряд із механічними випробуваннями, важливу роль як на полігоні, так і в повністю автоматизованому випробувальному середовищі на Future Lab відіграє контроль машинної електроніки й програмного забезпечення.

Під час розробки концепції виробничої площадки основну увагу приділяли сталому розвитку; напр., усі 100% теплової енергії для центру валідації площею 4000 м2 отримані завдяки відпрацьованому теплу від випробувальних стендів, а фотоелектрична енергетична установка, повністю призначена для внутрішнього споживання, допомагає покрити частину енергоспоживання.

Після того, як пастор Орсоля Шютте-Галь і капелан Крістіан Польманн офіційно відкрили центр, гості змогли оглянути приміщення Future Lab із різними випробувальними стендами. Особливе враження на відвідувачів справив нещодавно встановлений стенд, що симулює дорожні умови їзди. Так званий X-Poster дає змогу на випробувальному стенді на сповільненій зйомці показати, наприклад, використовуваний замовником трейлерний причіп, із терміном служби понад 1 млн км, через кілька тижнів його роботи. X-Poster і змінне виробниче поле отримують живлення від гідравлічного агрегату потужністю до 2 МВт.

Також лише кілька тижнів працює і стенд для тестування потужності шестеренчастої передачі. На ньому проводять ресурсні випробування великих шестеренчастих передач, встановлених на кормозбиральних комбайнах Big X, прес-підбирачах Big Pack або в прес-грануляторах пелет Premos, вироблених Krone. Список можливостей тестування завершує випробувальний трек завдовжки близько 1,1 км, із схилами 18 і 50%. На випробувальному треку проводять, приміром, тестування гомологації, системний контроль відкриття доступу до ПЗ, а також ходові випробування.

Центр Krone Future Lab побудований менш ніж за один рік і займає площу близько 13 га. Обсяг інвестицій групи сягнув приблизно 20 млн євро.