ДП «Амазоне-Україна» запрошує на Агропікнік Amazone. Харків 2021

0

Цього року вперше ДП «Амазоне-Україна» проведе для аграріїв зустрічі в інноваційному форматі – Агропікнік. 

Агропікнік Amazone – це подія, під час якої у невимушеній атмосфері презентуватимуть компанію Amazone, говоритимуть про точне землеробство, його переваги і те, як воно змінює сьогодення.

Учасники Агропікнік Amazone.Харків 2021 побачать шоу техніки Amazone та яскраву розважальну програму. Зокрема, запланований виступ музичного гурту, інтерактивні конкурси, смачні частування, змагання зі стрільби та цінні призи.

«Техніка AMAZONE – це преміум-рішення для інноваційного фермерства. Ми впроваджуємо новітні підходи й у техніці, й в спілкуванні з аграріями. Під час Агропікніка хочемо об’єднати тих агровиробників, які розуміють, що майбутнє сільського господарства за інноваційними та розумними технологіями. Запрошуємо усіх охочих до участі, обіцяємо корисне, пізнавальне і цікаве проведення часу», –зазначив Дмитро Давиденко, генеральний директор ДП «Амазоне-Україна».

Агропікнік Amazone.Харків 2021 відбудеться 18 серпня на базі сервісного центру ТОВ «Агротехсоюз» у селі Котляри Харківської області (вул. Б. Хмельницького 2А). 

Реєструйтесь на подію за посиланням:https://forms.gle/p7AnNba9ExdFYPNh9