Цифрові функції для рулонних прес-підбирачів від Krone

0

Такі цифрові функції як Smart Telematics або підключення до agrirouter усе частіше використовуються при роботі з рулонними прес-підбирачами. У даний час Krone відзначає цю тенденцію.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

“Особливо охоче покладаються на інтелектуальну допомогу підрядні підприємства. Так, наприклад, з agrirouter замовлення від Farm Management Information Systems (FMIS) можуть бути відправлені безпосередньо машині. Після виконання робіт, зареєстровані дані відображаються в Krone Smart Telematics або можуть бути відправлені через agrirouter назад до системи FMIS” – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, за допомогою автоматичної документації польових робіт всі процеси можна побачити в режимі реального часу в офісі на комп’ютері через agrirouter або систему FMIS. Завдяки ідеально синхронізованим процесам можна найкращим чином скоординувати час знаходження прибраного матеріалу на поле. Ця процедура одночасно поліпшує якість корму і збільшує продуктивність машини.

Цифрові функції також спрощують логістику рулонів після пресування і обмотки, так як водії вантажних і транспортних машин можуть точно відслідковувати, на яких ділянках і скільки готових для збору рулонів в даний момент знаходиться.

“Ще одним плюсом є простий і перевірений документування врожаю. Вага рулону і вміст вологи в матеріалі визначаються за допомогою вологоміра і ваг для рулонів, опціонально наявних на обмотувача. Таким чином, фермер може легко автоматично передавати дані про врожайність або продуктивності полів на програмне забезпечення замовника” – додають у Krone.

Цифрові функції для рулонних прес-підбирачів від KroneВиставлення рахунків за роботу відбувається так само прозоро і швидко. Дані про виконану за договором роботі автоматично і в режимі реального часу передаються в офіс, де можна вже зробити детальний розрахунок.

“Використання Smart Telematics і agrirouter здатне розвантажити водія рулонного прес-підбирача. Крім того, підтвердження виставлення рахунку проводиться так само просто, завдяки передачі даних в режимі реального часу і відпадає необхідність в звичному раніше зчитуванні даних з USB-носіїв або з рукописних заміток” – підсумували в компанії.