Факультет Аграрного менеджменту НУБіП потрапив до рейтингу “100 кращих факультетів України” від Forbes

0

Факультет Аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів та природокористування України (НУБіП), на базі якого реалізується магістерська програма «Агрокебети», потрапив до першої десятки рейтингу Forbes “100 кращих факультетів України”.

Про це повідомляє прес-служба НУБІПу.

Зазначається, що результати дослідження сотні кращих факультетів, на яких «вчать конкурувати з роботами», були опубліковані у квітневому випуску українського видання.

Факультет Аграрного менеджменту НУБіП став єдиним представником аграрних закладів вищої освіти у рейтингу. Він потрапив до Топ-10 факультетів країни, отримавши необхідну кількість балів за кількома критеріями: середній бал зовнішнього незалежного оцінювання, рейтинг закладу вищої освіти та експертна оцінка факультету.

«Команді проекту «Агрокебети» дуже приємно, що саме факультет Аграрного менеджменту НУБіП потрапив до рейтингу Forbes. Адже саме на ньому навчаються студенти нашої програми. Саме тут у 2019 році було започатковано новітню магістерську програму «Агрокебети, – прокоментував перемогу факультету керівник проекту «Агрокебети» Анатолій Циркун. – Вважаємо, що місце в першій десятці абсолютно заслужене та зароблене кропіткою щоденною працею».