Cropio стає Cropwise Operations

0

Syngenta Group перейменувала Cropio у Cropwise.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Становлення Cropwise і трансформація Cropio — наступний крок у глобальній цифровій стратегії Syngenta Group щодо інтеграції цифрових рішень компанії задля використання найкращих можливостей своїх цифрових продуктів на різних ринках, щоб допомагати сільгоспвиробникам підвищувати ефективність і рентабельність та забезпечити сталий розвиток.

За останні шість років Syngenta Group придбала чотири провідні платформи управління сільськогосподарським виробництвом на чотирьох ключових агроринках у світі та об’єднала їх у нову бізнес-структуру Syngenta Digital.

Усі цифрові інструменти Syngenta Digital, які працюють під різними назвами у різних регіонах та країнах, щодня обслуговуючи понад 50 млн га посівних площ по всьому світу, об’єднуються в єдиний монолітний бренд — платформу Cropwise. Cropwise — точка росту для Syngenta в майбутньому і розширення можливостей для впровадження інновацій сьогодні. Система Cropio, що є провідним гравцем на ринку цифрового сільського господарства Східної Європи і за допомогою якої агровиробники управляють земельним банком у понад 20 млн га, безумовно, залучена у цей процес й еволюціонує разом із Syngenta.

Ґрег Меєрс, директор з інформаційних та цифрових технологій Syngenta Group, зазначив: «Cropio є піонером в Україні з надання допомоги фермерським господарствам у їх більш ефективному і сталому розвитку. Syngenta Group — світовий лідер у сфері цифровізації сільського господарства, адже за допомогою програмних продуктів компанії аграрії керують понад 50 млн га сільгоспугідь. Ми раді повідомити про наступний крок у нашій еволюції, а саме відкриття можливостей Cropio для Латинської та Північної Америки, Європи й Азії, а також доступність продуктів інших ринків, щоб допомогти сільгоспвиробникам в Україні. Сьогодні, коли Cropwise став нашим спільним брендом у всьому світі, ми задоволені, що програмне забезпечення і команда Cropio відіграватимуть ключову роль у нашій глобальній екосистемі, та повідомляємо, що віднині Cropio називатиметься Cropwise Operations».

«Cropwise Operations — еволюція Cropio, — заявив Андрій Андрійчук, керівник проєкту Cropwise Operations у регіоні EAME. — Cropwise Operations розширює спектр можливостей та надає додаткові інструменти Cropio».

За словами Андрія Андрійчука, користувачі системи у 50 країнах матимуть зручний доступ до найкорисніших для своїх господарств функцій усіх цифрових рішень Cropwise без необхідності переносити дані з однієї системи в іншу та налаштовувати десятки нових облікових записів.

Сільгоспвиробники отримають більше нових і удосконалених функцій системи, розроблених з урахуванням користувацького досвіду, зібраного з десятків мільйонів гектар землі, що перебувають під моніторингом. Уже в цьому сезоні будуть доступні нові інструменти скаутингу, аналізу продуктивності полів, прогноз захворювань і стадій росту рослин та багато інших можливостей.

«Cropwise трансформує бачення Cropio сільгоспвиробниками: з просто корисного та зручного в користуванні інструменту, підкріпленого досвідом Syngenta у галузі біотехнологій, хімії та агрономії, система стає активним помічником у веденні сільського господарства, — зазначив Артем Раков, керівник Підрозділу розвитку бізнесу цифрової агрономії в Україні, компанія «Сингента». — Більш того, аграрії матимуть доступ до агрономічної експертизи від найкращих експертів галузі з усього світу — новий модуль системи Agri-intelligence об’єднує функціонал, який допомагає автоматизувати та підвищити ефективність прийняття агрономічних рішень: планування збору врожаю, десикації, управління ризиками на полях тощо».

За рік користувачі збільшили кількість доданих і виконаних у системі агрооперацій на 82 %, на чверть зросла кількість створених звітів за результатами оглядів полів, у 1,5 раза більше завдань було розподілено в системі між технікою. Лише за останні 12 місяців продукти Cropwise згенерували понад 1 млн миттєвих сповіщень та попереджень. Кожне — фактично заклик до дії, який у більшості випадків допоміг агровиробникам прийняти рішення, що забезпечили підвищення врожайності або зменшення витрат.