Запрошення на церемонію нагородження переможців конкурсу «Кращий молодий агроном 2020»

0

28 жовтня об 13.00 на головній сцені виставки InterAgro 2020 нагородять переможців конкурсу «Кращий молодий агроном 2020», який уже восьмий рік поспіль проводить журнал Agroexpert. Метою конкурсу є виявлення та заохочення талановитої молоді в галузі рослинництва.

Як зазначає оргкомітет конкурсу, цього року заявки на участь подали 150 конкурсантів. Крім переможців чотирьох головних номінацій: «Захист рослин», «Селекція і насінництво», «Агрохімія і ґрунтознавство», «Плодоовочівництво» буде названо переможців двох спеціальних відзнак «Кращий молодий агроном. Соя 2020» та «Кращий молодий агроном. АгроЛеді 2020».

Особливістю конкурсу цього року в умовах пандемії коронавірусу було дистанційне проведення польової частини «Польової online БОРНІ Кращих молодих агрономів 2020» під час якої учасники записували власні польові відео-відповіді.

Переможці чотирьох профільних номінацій отримають сертифікати на професійно-ознайомчу поїздку до Австрії та Бельгії, а найкращі у спецвідзнаках – спеціальні нагороди, як-от: направлення на бізнес-навчання та зустріч з успішними жінками у вітчизняному агробізнесі.