Приємно отримати визнання, навіть із запізненням

0

Стали відомі результати конкурсу для журналістів Presszvanie, у якому традиційно беруть участь редактори журналу Agroexpert.

Цього разу це були Олена Нінуа – редакторка рубрики «рослинництво» та Анна Назаренко – редакторка рубрики «Тваринництво». Дівчата посіли 3-є місце в категорії «Агропромисловий комплекс», розділивши його ще з однією колегою по цеху – Анною Омбоді з latifundist.com. Перше місце посіла Ольга Шульга (The Page), друге – Наталія Лошакова (Delo.ua).

Цьогорічну церемонію вручення відзнак організатори спочатку провели в онлайн-форматі, а пізніше – влаштували міні-церемонію в реальному часі, де учасниці отримали свої нагороди. Переможні матеріали пані Нінуа «Польовий щоденник «відкритого поля»: український агробізнес за 6 днів» та пані Назаренко «Небезпечніше за зміни клімату?..» читачі можуть знайти на сторінках журналу Agroexpert за 2019 рік.

Presszvanie – щорічна премія для журналістів і редакторів, яка вручається за лідерство та професіоналізм. Це єдина премія для журналістів в Україні з відкритим й прозорим голосуванням.

Премія заснована у 2005 році та проходить під егідою громадської організації «Пресзваніє Україна», що об’єднує однодумців журналістської медіа-спільноти країни. Окрім того проєкт займається освітньою діяльністю – створює освітні програми на основі реального досвіду маститих експертів.