«Байєр» і Temasek створюють інноваційну компанію з вертикального землеробства

0

Інвестиційний проєкт компанії «Байєр АГ» Leaps by Bayer та міжнародна компанія Temasek оголосили про спільні інвестиції та створення нової компанії Unfold, яка розроблятиме інноваційні технології для вирощування овочів на  вертикальних фермах за новими стандартами ефективності та сталого розвитку.

Про це повідомляє прес-служба «Байєр».

Використовуючи генетику насіння (гермоплазму) овочевих рослин, Unfold займатиметься розробкою нових сортів у комплексі з агрономічними порадами та унікальною атмосферою вертикальних ферм.

Компанія вже зібрала 30 мільйонів доларів для початкового фінансування та отримала права на деякі види гермоплазми з портфоліо «Байєр».

«Інновації у сталі рішення в сільському господарстві – це одна з 10 сфер, на які спрямовані наші інвестиції», – зазначив керівник  Leaps by Bayer Юрген Екхардт. – Інвестиції у компанію Unfold – це чудовий приклад трансформаційного, креативного підходу для розвитку сільськогосподарських продуктів, які відповідають потребам споживачів, фермерів та планети. Головні переваги – це збільшення доступу до свіжих фруктів та овочів та підтримка місцевого виробництва у сталий спосіб у великих містах».