Початок діяльності «Сингента Груп»

0

«Сингента Груп Ко. Лтд» оголосила про офіційне відкриття «Сингента Груп», яка об’єднала в собі «Сингента АГ» і сільськогосподарський підрозділ «Сінохем». Нова компанія налічує 48 000 працівників у понад 100 країнах світу, а обсяги її продажів у 2019 році сягнули 23 мільярдів доларів США.

Про це повідомляє преслужба Сингенти.

«Сингента Груп» посідає третє місце у світі в галузі насінництва, є лідером на ринку виробництва добрив у Китаї та є провідним постачальником сільськогосподарських послуг у КНР. Група пропонує комплексні агрономічні рішення та цифрові сільськогосподарські послуги й працює на базі 15 основних виробничих майданчиків.

Структура нової організації має чотири підрозділи:

  • «Сингента Кроп Протекшн» (Syngenta Crop Protection), керівником якої є Джон Парр (Jon Parr), м. Базель, Швейцарія;
  • «Сингента Сідз» (Syngenta Seeds), якою керує Джефф Роу (Jeff Rowe), Чикаго, США;
  • ADAMA, якою керує Ігнасіо Домінгес (Ignacio Dominguez), Аеропорт-сіті, Ізраїль;
  • «Сингента Груп Чайна» (Syngenta Group China), керівником якої є Генгд Кін (Hengde Qin), Шанхай, Китай.

«Я радий, що наша нова організація готова принести різноманіття, експертні знання й досвід наших команд для сталого забезпечення конкурентоспроможної продукції, – заявив генеральний директор «Сингента Груп» Ерік Фірвальд. – Замовники продовжать у повному обсязі обслуговувати підприємства, які наразі є їхніми клієнтами, однак можливості кожного з них розширяться через підвищення ефективності завдяки співпраці всіх підрозділів «Сингента Груп».