Де? м. Київ (місце уточнюється)
Коли? 16 листопада 2018 р., початок о 10:00 (реєстрація з 09:30)
Результатом будь-якого виробництва є споживання продукту. Тому при його виробництві необхідно враховувати не тільки технологічні аспекти виробництва певного продукту, вимоги до безпечності та якості, але також враховувати думку споживача та його потреби. Адже світ змінюється, а разом з ним змінюються і вподобання споживачів:
-
через зростання темпу життя зростає попит на продукти, які не потребують значного часу на їх споживання, але при цьому містять всі необхідні властивості;
-
через забруднення навколишнього середовища підвищується попит на здорове харчування, зокрема, на органічну продукцію;
-
через глобалізацію, зростає попит на місцеві продукти харчування, споживач хоче знати виробника таких продуктів.
В теоретичній частині тренінгу в Києві ми будемо говорити:
-
про стан Адаптації до законодавства ЄС та законодавчі вимоги до виробництва харчової продукції;
-
про останні тренди в харчовій галузі та зміну споживчих вподобань, зокрема, останні тенденції за результатами однієї з найбільших галузевих виставок світу SIAL (Париж);
-
про інструменти технічної допомоги, що сприяють виходу на міжнародні ринки.
В практичній частині ви зможете обрати один з трьох напрямків та долучитись до створення:
-
кооперативу;
-
органічного господарства;
-
брендингу територій через регіональні продукти.
Захід проводить Міжнародна благодійна організація «Інформаційний центр «Зелене досьє» у партнерстві з ВГО «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України», Спілкою Виробників Органічних Сертифікованих Продуктів «Органічна Україна» та
ГО «Інститут дослідження адаптації законодавства».
Участь у тренінгу безкоштовна за умови попередньої реєстрації до 12 листопада 2018 р. за посиланням https://goo.gl/forms/tb1lR87i3az6ulvD3. Кількість місць обмежена!