Мінагрополітики оптимізовує процедуру бронювання військовозобов’язаних

0

Міністерство аграрної політики та продовольства України створило електронний сервіс  – електронний кабінет запитів на бронювання військовозобов’язаних.

Про це повідомляють у відомтсві.

За словами державного секретаря Міністерства аграрної політики та продовольства України Віктора Канцурака, кабінет створено для спрощення процедури подачі документів та пришвидшення обробки заяв на бронювання військовозобов’язаних працівників підприємств, установ і організацій агропромислового комплексу. Отож відтепер процес бронювання військовозобов’язаних буде проходити набагато простіше.

Надалі Мінагрополітики просить користуватися спрощеною процедурою подачі заявок.

 Як подати заявку:

1. Увійдіть у кабінет запитів на бронювання.

 2. Авторизуйтесь за допомогою особистого ключа КЕП. Після цього ви зайдете в особистий кабінет і отримаєте детальну покрокову інструкцію щодо подальших дій.

3. При першій авторизації в системі необхідно заповнити та зберегти реєстраційні дані в картці «Профіль організації».

4. Після внесення цієї інформації можна розпочати формування запиту на бронювання або розбронювання. Увага! Система не дозволяє вносити військово-облікові спеціальності, які не підлягають бронюванню.

5. Сформований запит необхідно підписати КЕП, після чого його автоматично буде надіслано на розгляд до Мінагрополітики.

В особистому кабінеті відображатиметься інформація щодо статусу цього запиту. Після успішного завершення розгляду запиту його стан зміниться на «Розглянуто». Можна буде переглянути, яких працівників у результаті було заброньовано, та вивантажити витяги за обраними працівниками або, у разі відмови, побачити причину відхилення запиту.