KSG Agro надав ЗСУ та лікарням Дніпропетровщини понад 100 тис. кг свинини

0
З початку широкомасштабної агресії рф в Україні KSG Agro надав ЗСУ та лікарням Дніпропетровщини понад 100 тис. кг свинини.
Про це повідомляє пресслужба агрохолдингу.
Зазначається, що допомога надавалася як безпосередньо військовим частинам та шпиталям Дніпропетровської області, так і за домовленостями з міською військовою адміністрацією Кривого Рогу.
З початку війни також було вироблено та поставлено для потреб ЗСУ та медзакладів Днііпропетровщини понад 3 тис. банок свиної тушонки.
«Ми вважаємо, що під час війни наш фронт – трудовий. Тому за підтримки АСУ подали через Дніпропетровську ОДА в Мінагрополітики списки співробітників з метою їх броні від мобілізації, – розповідає голова Ради Директорів KSG Agro Сергій Касьянов. – Збереження трудового колективу дозволило нам підтримати армію та наші медзаклади такою важливою в скрутні воєнні часи споживчою продукцією».
На даний момент у місці розташування свинокомплексу KSG Agro знаходиться понад 200 тимчасово переміщених осіб. Тим з них, хто має бажання та відповідну кваліфікацію, пропонується робота на свинокомплексі. На даний момент вже працевлаштовано 10 осіб, які посідають різні професійні позиції – менеджерів, начальників ділянок, провідних спеціалістів з свинарства тощо.