У Києві обговорять рішення для довгостроково успішного вирощування не-ГМ сої

0

15 лютого 2022 року Асоціація «Дунайська Соя» спільно з Торговим Відділом Посольства Австрії проведуть конференцію на тему «Соєвий джекпот як гра в довгу».

Про це повідомляють в асоціації.

Учасниками конференції будуть резиденти, гостьові спікери, партнери, агровиробники та ті, хто зацікавлений у високоефективному вирощуванні сої завдяки використанню сталих, регіональних та ретельно підібраних методів вирощування не-ГМ сої. Експерти поділяться напрацюваннями Клубу, відпрацьованими практичними кейсами та  рекомендаціями для вирощування у новому сезоні.

Конференція буде включати 4 спеціалізованих блоки:

  1. «Агрополітичний ринковий»

Зміни у законодавстві ЄС та України щодо декарбонізації, управління кліматичними змінами, протидії вирубуванню лісів.  Сприяння збільшенню поставок сталої не-ГМ сої у Європі та інструменти виходу українських фермерів та переробників на Європейський ринок

2. «Успішні технології вирощування»

Потреба з покращенні технологій через призму адаптації до змін клімату, підходів сталості та зменшення кліматичного впливу (парникові викиди)

3. «Динамічний підбір сортів»

Як розкрити потенціал сортів відповідно до регіональних особливостей в умовах зміщення «соєвого поясу» та потреби збільшення вмісту протеїну

4. «Збалансована система живлення»

Підходи в досягненні стабільного врожаю завдяки природному фіксування азоту та оздоровлення сівозміни

Детальніша інформація про захід за посиланням: https://soyaconference.com/