Старт продажу квитків на Лабораторію No-till 2022

0

Стартував продаж квитків на П’яту, міжнародну конференція «Лабораторія No-till», яка відбудеться в Нур-Султані з 16 по 18 лютого 2022 року.

За словами організатора конференції, відомого YouTube-блогера, практика-ноутілера Михайла Драганчука, захід складатиметься із двох частин.

Перший день конференції (воркшоп) буде присвячений ноутілерам-початківцям та тим аграріям, які придивляються до цієї технології. У цей день досвідчені практики-ноутілери поділяться своїм досвідом, як на першому етапі впровадження нульової технології бути ефективним та уникнути грубих помилок.

17 та 18 лютого відбудеться основна частина конференції під назвою «Максимум, оптимум, альтернатива: ефективність чи екологічність?».

На конференції буде присутня сильна лінійка спікерів, багато великого контенту. Учасники матимуть змогу отримати велику кількість цінної практичної інформації, новий досвід, до того ж все відбуватиметься в дружній атмосфері, що сприятиме знайомству із практиками-однодумцями з різних країн світу.

У фокусі конференції буде ґрунт. Його збереження, підвищення родючості, а також збільшення ефективності та рентабельності вашого бізнесу. Конференція проходитиме як у живому форматі, так і в онлайн-режимі.

Квитки можна придбати на сайті https://ntlab22.site