КВС КАШЕМІР – лідер на ринку зернової кукурудзи

0

Обсяги продажів понад 230 тисяч посівних одиниць під посівну кампанію 2021 року вивів гібрид кукурудзи КВС КАШЕМІР у топові позиції продажів за дуже короткий проміжок часу.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

У категорії групи середньостиглих гібридів, до якої належить і КВС КАШЕМІР ФАО 380 конкуренція найагресивніша. Але з моменту свого першого посіву у 2019 році КВС КАШЕМІР ФАО 380 вже зайняв значну долю ринку у Румунії – країні з найбільшою площею вирощування кукурудзи на зерно в ЄС. Після успішного виходу на ринок у Південно-Східній Європі гібрид швидко злетів до третього місця у списках так званих новачків під час минулорічної посівної кампанії.

Країни Східної та Південно-Східної Європи особливо гостро відчувають на собі наслідки кліматичних змін. Стрес від посухи та коливання погодних умов стають викликом для аграрної промисловості та вирощування кукурудзи.

«В компанії KWS для вирішення цієї задачі обрали комплексний підхід, – розповідає продакт-менеджер бізнес-підрозділу Кукурудзи компанії KWS доктор Андреас Грос. – З такими гібридами, як КВС КАШЕМІР ФАО 380, ми, по-перше, пропонуємо наші високоврожайні гібриди PLUS4GRAIN, які ефективно використовують вологу та поживні речовини, а, по-друге, також надаємо аграрію можливість обрати гібриди CLIMACONTROL, толерантні до посухи та спеки».

Такі посухостійкі гібриди кукурудзи на зерно зазнають меншого негативного впливу стресів від посухи порівняно з звичайними гібридами.