Продукція ТМ «Смак Українських Карпат» стала доступною онлайн

0

Продукцію виробників Карпатського регіону під ТМ «Смак Українських Карпат» відтепер можна придбати онлайн.

Про це повідомляє прес-служба громадської спілки «Карпатський смак».

У рамках співпраці громадської спілки «Карпатський смак» та швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» починає працювати онлайн магазин tuca-shop.com.ua.

Зазначається, що торгова марка «Смак Українських Карпат» об’єднує близько двадцяти малих та середніх виробників і пропонує понад 300 маркованих продуктів: свіжі та витримані сири, оригінальні м’ясні вироби, продукти рослинництва, чаї з дикоросів, гриби та продукти з них, мед і пилок, олія, леквар, фруктове варення та сиропи, соки.

Виробники продуктів переконані, що споживач, який купує саме їхній продукт, повинен отримати бездоганну якість і унікальний смак. Зазвичай продукція, яка виготовляється на їхніх підприємствах, є дорожчою, ніж продукція великих підприємств. Але тут варто розуміти, що така їжа – справжня – без використання стимуляторів росту, барвників та підсилювачів смаку, пояснюють у спілці.

«Наші виробники ТМ «Смак Українських Карпат» мають  свою філософію. Найголовніше – це виробляти продукцію, яка несе у собі певну культуру та є смачною і автентичною» – сказала виконавча директорка ГС «Карпатський смак»Галина Батюсь.