Дивіться першу серію курсу «Про мікроби просто»

0

Компанія БТУ-ЦЕНТР випустила чергову серію курсу «Про мікроби просто!» – навчального курсу для сучасних агрономів з корисною інформації щодо місця мікробних організмів у екосистемах.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Це вже десята, але перша в новому році серія курсу на тему «Інокулянти для бобових –  як утворюються бульбочки?», де розказують про мікробні інокулянти для бобових рослин, азот та його роль у формуванні білкових сполук, мікроорганізми-азотфіксатори, симбіотичні/асоціативні/вільноживучі азотфіксатори та різницю між ними. Також детально пояснюють та показують, як відбувається процес формування бульбочок на коренях рослин.

У планах науковців БТУ-ЦЕНТР — далі періодично випускати відеоролики, у яких доступною мовою будемо розповідати про складність та багатогранність мікробіологічних процесів, які відбуваються з рослиною. Викладає курс старший мікробіолог Інституту прикладної біотехнології Володимир Круть.

«Мікробіологія — дуже складна та цікава наука, а її значення в сільському господарстві взагалі важко переоцінити. Родючість ґрунтів, живлення й захист рослин залежать напряму від діяльності ґрунтових мікроорганізмів» – розповідає пан Володимир.

БТУ-ЦЕНТР запрошує всіх поринути в загадковий і цікавий світ мікробіології разом із захопливим навчальним курсом для сучасних агрономів «Про мікроби просто!».