У минулому році «Контінентал Фармерз Груп» сплатила понад 923,3 млн грн податків

0

У 2020 році «Контінентал Фармерз Груп» сплатила до бюджетів усіх рівнів понад 923,3 млн грн, що на 253,2 млн грн більше, ніж у 2019 році. На соціальну підтримку громад, з якими агрохолдинг співпрацює на території п’яти областей Західної України, «Контінентал» спрямував 30,8 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Як зазначається, більше 8,5 млн із 30,8 млн грн соціальних інвестицій спрямовані на допомогу в боротьбі з COVID-19. Від початку поширення захворювання в Україні компанія підтримує лікарні та ФАПи на територіях своєї присутності, забезпечуючи медиків засобами захисту, медичним обладнанням та інвентарем. Також «Контінентал» надав фінансову підтримку у створенні додаткових місць для розміщення хворих на коронавірусну інфекцію в пульмонологічному відділенні Тернопільської університетської лікарні.

У минулому році «Контінентал Фармерз Груп» сплатила понад 923,3 млн грн податків

«Минулого року весь світ зіштовхнувся з викликом під назвою COVID-19. Ми вчилися жити та працювати по-новому і, в той же час, посилено допомагали громадам та медикам. Майже 2 млн грн було спрямовано на придбання кисневих концентраторів, співфінансували купівлю апаратів ШВЛ, — коментує Генеральний директор «Контінентал Фармерз Груп» Георг фон Нолкен. — Компанія старалася допомогти кожному населеному пункту, де вона працює. Купували респіратори, маски, засоби захисту та дезінфекції не лише для медиків, але й для поштарів та соціальних працівників, чия робота передбачає велику кількість контактів з людьми. Пандемія — це наша спільна проблема, якій можемо протистояти, тільки об’єднавши наші зусилля».

Також компанія виділяла кошти соціального бюджету на реалізацію проектів у сфері благоустрою, духовності, інфраструктури, культури, на підтримку та розвиток кооперативного руху. Зокрема, гроші пішли на реконструкцію стадіону та відбудову дитячого садочка в с. Чуква (Львівська обл.). утеплення дитячого садочка в с. Юринці (Хмельницька обл.), ремонт будинку культури в с. Мала Лука (Тернопільська обл.), встановлення вуличного освітлення в с. Погорілівка (Чернівецька обл.), підведення води до ФАПу в с. Виноград (Івано-Франківська обл.).

Крім цього, у 2020 році «Контінентал» продовжив підтримувати розвиток кооперації. На придбання обладнання для кооперативів та на організацію навчальних заходів для їхніх учасників було виділено 698,1 тис. грн. Також аграрії провели уже традиційний «Марафон лип», висадивши разом з громадами більше 4000 дерев.

У минулому році «Контінентал Фармерз Груп» сплатила понад 923,3 млн грн податків