Агропросперіс Банк – лідер з кредитування агробізнесу

0

Агропросперіс Банк став переможцем у номінації “Лідер кредитування агробізнесу” на ХІІ Всеукраїнському конкурсі “Банк Року-2020” від Міжнародного фінансового клубу “Банкиръ”.

Про це повідомляє прес-служба установи.

Протягом 5 років Агропросперіс Банк працює для спрощення доступу до фінансування для малих і середніх фермерів України. Він першим серед банків почав кредитувати під аграрні розписки, пропонує понад 30 партнерських програм на купівлю с/г техніки та виробничих матеріалів. У рамках ініціативи Європейського союзу отримав 10 млн євро для фінансування невеликих агровиробників. Банк щорічно збільшує підтримку українських фермерів і цього сезону профінансував їх на 700 млн грн.

Агропросперіс Банк пропонує позичальникам продукти, максимально адаптовані до специфіки аграрного бізнесу, спрощену процедуру оцінювання й швидке прийняття рішень, консультації з агротехнологій та комерційних питань. Також банк є учасником державної програми “Доступні кредити 5-7-9%”, за якою малі та середні підприємства можуть отримати кошти під 5-7-9% або рефінансувати діючі кредити з повною компенсацією відсотків.