Анонс фіналу Польової онлайн БОРНІ 2020

0

Раді сповістити вам, що на фінішну пряму виходить практична частина конкурсу «Кращий молодий агроном 2020», – «Польова онлайн БОРНЯ кращих молодих агрономів 2020», яку організовує журнал Agroexpert у партнерстві зі «СкаЖеним Агрономом».

Фінал Польової БОРНІ 2020 пройде вже наступного тижня у професійній агрокомунікаційній платформі «СкаЖений Агроном».

Всі 150 цьогорічних учасників конкурсу отримали по одному відео-питанню у рамках випробування. Із надісланих відео-відповідей було відібрано 10 найкращих, які потрапили до фіналу.

За кілька днів у «Скаженому Агрономі» та на Facebook сторінці конкурсу «Кращий молодий агроном»  ми познайомимо вас зі десяткою фіналістів та опублікуємо їх відповіді до отриманих питань (по 3 відповіді щодня). Запрошуємо активно коментувати та обговорювати роботи учасників. У середу наступного тижня, 5 серпня стартує відкрите голосування на платформі «СкаЖений Агроном», яке триватиме до п’ятниці, 7 серпня. Разом з вами ми визначимо одного переможця Польової онлайн БОРНІ. Вона чи він отримає відповідну відзнаку, повагу і визнання шановної агрономічної спільноти.

Підтримаймо разом учасників Польової онлайн БОРНІ 2020!

Нагадуємо, що цього року партнерами конкурсу «Кращий молодий агроном 2020» є наступні компанії: «КВС-Україна», «РАЖТ Україна», Corteva Agriscience, «Заатбау Україна», «ДУНАЙ АГРО», Pfobstdorfer Saatzucht, Belchim, Асоціація «Дунайська Соя»

Ірина Корчагіна, конкурс «Кращий молодий агроном»