HORSCH із новими інноваційними продуктами для захисту рослин

0

HORSCH продовжує зміцнювати свої позиції в сегменті захисту рослин.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

За 9 років від моменту злиття HORSCH і LEEB, компанії вдалося стати одним із провідних виробників цієї техніки в Європі.

Машини для захисту рослин набирають дедалі більшого значення і в структурі обороту компанії. Завдяки системі автоматичного ведення штанги BoomControl та багатьом індивідуальним специфічним опціям, сьогодні HORSCH може пропонувати продукти, які максимально враховують потреби конкретного клієнта.

Наприклад, уперше презентований на минулорічній Agritechnica Leeb 12 TD вже можна побачити на полях у багатьох країнах Європи. З цією новою розробкою HORSCH вступає в новий для себе сегмент причіпних обприскувачів із об’ємом бака 12 000 л, органічно доповнюючи існуючу пропозицію Leeb LT і GS.

«Leeb TD особливо цікавий для великих підприємств, за наявності довгих перегонів, у разі проведення обприскування з великими витратами суміші. Машина має інноваційне шасі та двобакову систему з можливістю перерозподілення осьового навантаження під час руху вгору і на схилах. Це дає змогу трактору завжди оптимально використовувати свою тягову силу» – зазначають у компанії.

Leeb PT був першим кроком на шляху подальшого розширення модельного ряду самохідних обприскувачів задля максимальної адаптації цієї техніки для інтернаціональних ринків.

З урахуванням машин для механічної боротьби з бур’янами (тут слід зазначити нові розробки Cura ST і Transformer VF, які вже відмінно себе зарекомендували для екологічного та «гібридного» землеробства), HORSCH є сьогодні одним із найбільших виробників машин у світі для догляду за посівами, як в традиційному, так і в біосекторі.