«Контінентал Фармерз Груп» розпочала збір ранніх зернових

0

На полях «Контінентал Фармерз Груп» стартували жнива. Збір ранніх зернових в агрохолдингу розпочався із обмолоту озимого ячменю, на черзі  – озимі ріпак, пшениця, жито та яра пшениця.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Усього під час першої хвилі збиральної кампанії в «Контінентал» планують зібрати врожай із загальної площі 102 тис. га, з яких:

  • 23,2 тис. га – озимий ячмінь;
  • 33,8 тис. га – озимий ріпак;
  • 42,2 – озима пшениця;
  • 1,6 тис. га – яра пшениця;
  • 1 тис. га – озиме жито.

«Цей урожай для нас дуже важливий та показовий, тому що він – перший, який ми і сіяли, і збираємо в новому для себе форматі – як єдина об’єднана Компанія “Контінентал Фармерз Груп”. Жнива стартували відповідно до наших планів: на окремих кластерах погода дозволила комбайнам вийти в поле навіть на пару днів раніше. Тривалі зливи, які напередодні викликали деякі побоювання в аграріїв, для нас принесли більше позитиву, ніж негативу, адже вони сприятливо вплинули на ярі культури. А деякі локальні нюанси, викликані погодними умовами, вирішуються в робочому порядку і в масштабі Компанії ніяк не впливають на хід збирання» – зазначив гендиректор «Контінентал Фармерз Груп» Георг фон Нолкен.