«Укрзалізниця» не змінюватиме вартості послуг із введенням нового договору

0

АТ «Укрзалізниця» імплементує новий договір на перевезення вантажів без зміни вартості послуг.

Про це сказав в.о. члена правління АТ «Укрзалізниця» Роман Веприцький, пише agroportal.ua.

«Завдяки спільній роботі з Міністерством інфраструктури України й ринком було визначено й вирішено ряд додаткових питань.  Ми відпрацювали всі зауваження ринку.  Одним з таких було питання змін в тарифах при введенні нового договору.  Відразу хочу повідомити, що введення нового договору не позначиться на вартості послуг, що надаються нашим клієнтам», – пояснив він.

Також Роман Веприцький повідомив, що «Укрзалізниця» прислухалася до ринку та ввела порядок звернення клієнтів з приводу змін в договорі.

«Принциповим було питання відсутності можливості оскарження додаткових змін, які вносить АТ «Укрзалізниця».  Після проведення консультацій внесли правки, згідно з якими з’явився порядок звернення клієнтів з приводу будь-яких змін у договорі.  Тобто ми готові й надалі опрацьовувати всі пропозиції й зауваження, які в майбутньому будуть озвучуватися з приводу нового договору», – уточнив в.о. члена правління.

Крім цього, він додав, що компанія впроваджує економічні стимули для більш ефективного використання власних вагонів.  Зокрема, за новим договором буде впроваджений ряд клієнтоорієнтованих заходів, які стануть стимулом для використання вагонів власності «Укрзалізниці».