Про конференцію
15 вересня у м. Київ відбудеться бізнес-форум «Зерно. Свині. М’ясо – 2023». Це небувала подія, яка об’єднає зерновий бізнес, свинарство та м’ясну галузь з метою подолання наслідків війни. Це подія, де буде обґрунтована можливість збільшення прибутковості рослинництва, де презентують реальні інструменти отримання доданої вартості, де обґрунтують альтернативу експорту зерна і доведуть чому свинарство врятує зерновий ринок України!
Головна мета форуму «Зерно. Свині. М’ясо – 2023» – запобігання втрат прибутків у рослинництві через блокування експорту зернових та створення доданої вартості понад 200% від реалізації міжгалузевої програми «Нове свинарство 2025».
Також, в рамках бізнес-форуму «Зерно. Свині. М’ясо – 2023» відбудеться спеціалізована виставка «Meat Industry Expo-2023», де ви зможете презентувати та познайомитись з сучасними рішеннями від виробництва кормів, утримання та вирощування свиней до мʼясопереробки та торгівлі. Виставка буде працювати протягом всього дня форуму.
Тож, якщо, не хочете втратити цю унікальну можливість поспілкуватися з провідними експертами, виробниками та постачальниками передового обладнання, генетики свиней, виробниками та мʼясопереробниками, а також дізнатися про актуальні тенденції, фінансові та технічні можливості як започаткувати новий або масштабувати діючий бізнес у свинарстві – вам треба відвідати бізнес-форум «Зерно. Свині. М’ясо – 2023».
Форум відбудеться 15 вересня 2023 року в м. Київ, Гольф Центр Київ (вул. Оболонська набережна, 20)
Організатори форуму: асоціація «М’ясної галузі», Центр підвищення ефективності в тваринництві та Agro Marketing Agency.
Партнери форуму: Кофармінг Україна, Єврокорм, Topigs Norsvin
Форум для вас, якщо ви:
– Прагнете зіскочити з сировинного виробництва
– Виробник зерна, який НЕ хоче віддавати зерно по собівартості
– Займаєтесь або бажаєте зайнятися свинарством, але не знаєте як
– Хочете переробляти м’ясо або вже переробляєте, але мрієте про власний свинокомплекс
– Хочете масштабувати діючий бізнес у свинарстві
– Шукаєте або надаєте фінансування
– Можете поділитися досвідом та презентувати обладнання
– Виробник біоетанолу, який бажає подвоєння прибутку на відходах виробництва
– Вирішили розширити асортимент та ринки збуту продукції
– Постачальник, який бажає розширити клієнтську базу
– Плануєте диверсифікувати бізнес
– Націлені на створення доданої вартості
Основні теми форуму
– Перспективи України на світовому ринку свинини
– Стан та перспективи розвитку свинарства та м’ясної галузі України
– Аналіз розвитку ринку зерна через призму розвитку свинарства
– Презентація моделі заміщення експорту зернових на експорт м’яса та мʼясних продуктів з доданою вартістю
– Попередження АЧС, як стимул розвитку свинокомплексів
– Реальні вигоди в ланцюжку «зерно-м’ясна продукція» від реалізації міжгалузевої програми «Нове свинарство 2025»
– Біопаливо та тваринництво: розумна синергія-великі прибутки
– Фінансування свинарства: доступні кредити, гранти, інвестиції
– Інвестиційні можливості «Нового свинарства 2025»: вигода для зерновиків та майбутніх свинарів
– Найнижча собівартість українських свиней в світі зараз і назавжди
– Виробництво кормів: недооцінений напрямок зернопереробки
– Ефективні технології в свинарстві та м’ясній галузі
– Якість, безпечність та сертифікація м’ясної продукції
– Сучасні технології для виробників та переробників м’ясної продукції
– Сучасна генетика свиней та годівля
Також в рамках конференції пройде спеціалізована виставка «Meat Industry Expo»
Попередня програма*
9:00-9:30 Реєстрація. Вітальна кава.
Постійно працююча виставка «Meat Industry Expo»
9:30-10:00 Відкриття конференції. Вітання організаторів та партнерів
10:00-12:00 Сесія 1. Розвиток галузі свинарства в умовах війни. Роль влади та зусилля бізнесу
12:00-12:30 Кава-брейк
12:30-14:00 Панельна дискусія «Як зерновикам заробити на свинарстві 200%»
14:00-15:00 Обід
15:00-16:00 Круглий стіл на тему «Біоетанол та тваринництво або як отримати 400% прибутку від правильної синергії»
16:00-16:30 Кава-пауза
16:30-17:30 Дискусія на тему «Нове свинарство = Точне свинарство. Собівартість, рентабельність, прибуток, інвестиції»
17:30-18:00 Підведення підсумків. Закриття конференції
18:00 – 20:00 Дружня вечеря, вільне спілкування, гра в гольф
* В програмі можуть бути зміни, слідкуйте за анонсами та оновленнями на сайті конференції – https://meatindustry.com.ua
Умови участі
Пакет «Фермер» (для сільгоспвиробників) | Пакет «Учасник»
(для всіх інших учасників ринку) |
Пакет «Виставка»
|
Пакет «Онлайн»
|
● Участь одного представника від компанії
● Відвідування виставки ● Доступ до кава-брейків, обіду, фуршету ● Фото та відео матеріали конференції ● Презентації спікерів |
● Участь одного представника від компанії
● Відвідування виставки ● Доступ до кава-брейків, обіду, фуршету ● Фото та відео матеріали конференції ● Презентації спікерів |
● Участь 3 представників від компанії
● Облаштований стенд 8 м.кв (4 стільці, стіл, промостійка, розетка) ● Розміщення логотипу на сайті конференції (розділ учасники виставки) ● Анонсування експонента на сайті конференції, сайтах організаторів та партнерів ● Доступ до кава-брейків, обіду, фуршету ● Фото та відео матеріали конференції ● Презентації спікерів |
● Онлайн участь у конференції
● Доступ до відеозаписів доповідей ● Доступ до презентацій |
4500 грн | 8500 грн | 45000 грн | 3000 грн |
Надаються знижки (знижки не розповсюджуються на пакети «Фермер» та «Онлайн» ):
20% – при реєстрації двох і більше учасників
10% – для членів асоціації «М’ясної галузі», Укрбіоетанол, Холодильна асоціація
Реєстрація обов’язкова за посиланням – https://forms.gle/ksfdAwGFnptzP3wv7