Кількість користувачів Національної платформи продовольчої безпеки зросла до майже 5,5 тисяч. Серед них найбільше виробничих компаній (32% від усіх користувачів), торгових компаній (22%) та кінцевих замовників (17%) – магазинів, господарств тощо.
Про це повідомляють у Держпродспоживслужбі.
Найбільша кількість зареєстрованих потужностей знаходиться у Одеській області (11% від усіх зареєстрованих потужностей). Крім того, значна кількість виробництв зареєстрована з Миколаївської та Дніпропетровської областей (по 8%).
Кількість актуальних потреб, опублікованих на платформі, складає 1,7 тисяч. Серед них не лише продукти харчування й товари першої необхідності, а й послуги (зокрема, послуги перевезення). Актуальних пропозицій наразі менше – 1680.