Станом на 17 вересня 2020 року в Україні виготовлено 14,3 тис. тонн цукру та перероблено 134,5 тис. тонн цукрових буряків.
Про це повідомляє прес-служба Національної асоціації цукровиків України «Укрцукор», пише Agravery.com.
Сезон цукроваріння офіційно розпочато 5 вересня.
Зазначимо, що сезон українські цукрові заводи розпочали у такій послідовності:
- 5 вересня — ТзОВ «Радехівський цукор» (Радехівське виробництво);
- 10 вересня — ТОВ «Цукорагропром» філія «Яреськівський цукровий завод»;
12 вересня — ПрАТ «Червонський цукровик»; 15 вересня — ТОВ «Старокостянтинівцукор»; 16 вересня — ТзОВ «Радехівський цукор» (Хоростківське виробництво).