Weidemann концентрує бізнес у Корбаху

0
Компанія Weidemann продовжує розширення, зводячи нові будівлі.
Про це повідомляє прес-служба компанії.
Як зазначається, з моменту свого заснування в 1960 році підприємство Weidemann GmbH кілька разів змінювало своє розташування, щоб продовжувати розвиватися. У 1970-ті роки воно переїхало з будівлі сільської кузні в Дімельзе-Флехтдорфе на півночі Гессена на околицю цього населеного пункту, щоб задовольняти зростаючий попит на машини в великих виробничих цехах. Надалі ця площадка поступово розширювалася, поки в 2007 році в сусідньому Корбаху не відбулися урочисте відкриття абсолютно нового заводу з установкою для нанесення порошкового покриття та лакування.
Щоб впоратися з розвитком організаційних структур і зростанням числа співробітників, яке вже перевищило 600 чоловік, Weidemann запланувала нове будівництво і втілила проєкт в життя. З цього моменту вся діяльність підприємства об’єднується в Корбаху. Зведено велику адміністративну будівлю, навчальнийй центр та дуже добре оснащений технологічний центр для розвитку виробництва продукції, що стає ще однією віхою в історії компанії.
Крім того, на цій же ділянці заплановано випробувальній трек та новий транспортно-експедиційний центр, які будуть добудовані найближчим часом.
«Зосередженість на одному місці означає близьке просторове розташування й підвищену ефективність робочих процесів. Нова споруда з сучасними офісними площами й новітньої мультимедійною технікою відкриє перед нами додаткові перспективи співпраці з орієнтацією на командну роботу. Ми в компанії Weidemann дуже раді цьому важливому кроку і пов’язаними з ним можливостями », – заявляє комерційний директор Бернд Апфельбек.